Tuesday, 8 March 2011

muslim heckler trying to glorify islam by pointing out deaths by the "west"

this is someone named SA posting on sian's facebook page:
SA: MÅ stoppe NAZISTER og terror fra vestlige verden.

TVN: Ja, for nazister fra den vestilge verden er det mange av... not!

MA: Den vestlige nazismen forsvant heldigvis som liksur røyk fra bensinbålet med levningene av Der Führer utenfor Rikskanselliet i Berlin en aprildag i 1945. Bortsett fra noen knapt merkbare, nervøse krampetrekninger fra et slagent, totalitært ...beist er nazismen et tankesystem som er helt og fullstendig forkastet – i det minste for den del av menneskeheten som seiret gjennom uavlatelig kamp for sine frihetsidealer. Det forstemmende nå er at Hitlers og resten av den totalitære familiens ånder fortsatt byr opp til dans inn i det nye årtusen – til rytmer fra Riyadh, Teheran, Gaza og ellers hvor diktaturet, antisemittismen, rasismen og menneskehatet blomstrer i giftgrønn sjattering.

SA: WOW så bra, mener du at norge er tomt av nazister?? det viste jeg ikke. :)

KJB: Muslimer liker godt nazismen! Hitlers (min kamp) er bestselger i Tyrkia.. Islam er nazisme---

SA: Kanksje Hilter kom fra Saudia arabia ;) Hat lever i dere blod og aldri kommer ut. Jødene ble drept og kastet ut av vestlige folk, svarte folk ble drept ok sparket av vestlige folk, Indianer ble drept og sparket av vestlige folk.. Algeria,Tunisia,Syria,Japan;vietnam,Irak,afganistan osv.. ble okupert av vestlige verden milloner av sivile ble drept av dem.Men jeg må ikke glemme at vestlige folk har sendte hjelp til dødene folk også.

MA: Du forsøker med andre ord å saldere islams forbryterkonto ved å henvise til all annen urett som er blitt begått gjennom historien. Altså, historisk finnes intet annet formål for hvilket mer blod er blitt spilt enn islams. 270 millioner drep...te kafirer vil uansett veie tyngst på kjøttvekta – dersom du er tilhenger av den typen forenklet logikk.
I følge historikere er mer enn 80 millioner mennesker drept kun i India ved islams sverd. Millioner ble drept i Persia, Egypt og i alle andre land som ble angrepet av de muslimske plyndrerhordene – både under erobringstoktene og tiden som fulgte. Det fortsetter også i dag.
Det viktigste er imidlertid dagens situasjon. Ingen annen ideologi utgjør en slik overhengende trussel mot vår fred og frihet som islam. Islamske terrorister har utført mer enn 15 000 dødbringende angrep kun siden 11.9.2001. For alle andre religioner sammenlagt teller tilsvarende angrep rundt 12 i samme tidsperiode. Det går ikke én eneste uke uten at muslimer forsøker å drepe kristne, jøder, hinduister, buddhister, ateister med flere – eksplisitt i Allahs navn.
Tror du virkelig at muslimene ofre for en kristen-animistisk-serbisk-gresk-jødisk-russisk-armensk-sekulær-kommunistisk-hinduistisk-sikhistisk-buddhistisk-katolsk sammensvergelse, eller kan det tenkes at det er islam det er noe galt med?

SA: I 1 og 2 verdens krig over 70 milloner ble drept og dette er ikke noe fals tallet, men dine er bare propagende.

MA: Nei, ærlig talt. Nå står du bare ved dørstokken og gneldrer som en angstbitersk kjøter. Mine tall kan jeg for det første understøtte med litteraturhenvisninger. Se blant annet Ali Sinas «Understanding Mohammad, A Psychobiography» (2007). For det andre bør du ta i betraktning at også islam spilte en rolle i verdenskrigene, men du har kanskje aldri hørt om Det osmanske rike – eller Hajj Amin al-Husseini, stormuftien av Jerusalem, som rådslo om «Die Judenfrage» med selveste Adolf Eichmanns helt samtidig som kremasjonsovnene i Auschwitz knitret med hissig flamme?

MA: Ja, også glemte jeg til og med hele poenget mitt i forbifarten: Ofrene for de to verdenskrigene skyldes selvfølgelig ikke én «vestlig» ideologi. Det er en påstand så skingrende falsk at den burde fått krystallglassene til å slå sprekker over eteren.

JT: SA. Om du tror virkelig at historier om andres bloodstrids gjennom tidligere århundrer skal redferdigegjør det Islam holder på med I dag? Jeg driter i all skiten Kristendommen har gjort før i tiden, alt som engaserer meg er hvor mange Islam dreper I dag, Hvor mange som må lide mens vi snakker! Alle religioner uten om islam høres ganske fristende ut nå til dags, fordi de har klart å integrere seg i samtiden og kulturen.

TLG: srur ta en titt her: http://www.delicious.com/tlgaia/islam+nazism

No comments:

Post a Comment